SARS-CoV-2-viruset. Världshistoriens störst bedrägeri?

Lars Bern

Brev från 400 läkare.

UTDRAG
Detta öppna brev har skrivits under av över 400 belgiska läkare och av över 1000 av annan sjukvårdspersonal. Brevet är ställt till alla belgiska
myndigheter och alla belgiska medier den 5 september 2020.

Vi, belgiska läkare och sjukvårdspersonal, vill uttrycka vår allvarliga oro över hur situationen kring utbrottet av SARS-CoV-2-viruset har hanterats under de senaste månaderna.

Vi uppmanar politikerna att vara oberoende och kritiskt informerade i beslutsprocessen och i det allmänna genomförandet av corona-åtgärder.

Vi efterlyser en öppen debatt, där alla experter är representerade utan någon form av censur.

Efter den inledande paniken kring covid-19 visar nu observerade fakta en helt annan bild – det finns inga medicinska motiv för någon krispolitik längre. Den nuvarande krishanteringen har blivit totalt oproportionerlig och orsakar mer skada än vad den gör nytta.

Vi kräver en omprövning av alla åtgärder och begär ett omedelbart återupprättande av vår normala demokratiska lednings och rättsliga principer och av alla våra medborgerliga friheter.

Hela brevet som är mycket intressant och läsvärt går att läsa på:

Lars Berns blogg https://anthropocene.live/2020/09/22/brev-fran-400-lakare/

Brevet bekräftar det mång har anat, inte minst alla som skriver och bloggar på fria medier att det pågår ett gigantiskt bedrägeri.

Djupt involverad i BIG PHARMA
Bara provtagningar genererar miljarder.
Vad kommer då Vaccinet generera?
Follow the money
I särklass den största bidragsgivaren till WHO

S.Kling

Redaktör klingbloggen