Annie Lööf är listig och beräknande

Sedan Annie Lööf blev inbjuden (2017) till de riktigt stora ”elefanterna” i bl.a. Bildebergergruppen och dessutom blev medlem i Trilaterala kommissionen, inbjuden av Jacob Wallenberg, Styrelseordförande i Bildebergergruppen, tillika medlem av Trilaterala kommissionen så kände sig Annie Lööf som den utvalde, som skulle styra Sveriges skuta, fyra år framåt, eller åtminstone vice Statsminister. Att ha fått frottera sig med de största och mäktiga och rikaste bland alla mäktiga och rika.

Väl hemma blev det fart Annie Lööf, planen skulle fullföljas, så var det, det gällde nu att inte svika förtroendet hon fått av Bilderbergarna och Trilaterala kommissionen. I valet gick det inte som tänkt var, hon och alliansen nådde inte det hett eftertraktade målet, ett moderatstyrt Sverige. Bilderbergarna tappade nu förtroendet. Skulle hon då behöva ge upp nu, hon som så gärna ville bli Sveriges statsminister och dessutom såg sig som utvald?

Nej, hon skulle minsann visa vad hon går för och det är i det skedet vi just nu befinner oss. Jag tror nämligen att hon fortfarande är säker på att bli statsminister, troliga planen och taktiken är inte alls så dum som hon har i sinnet. Sen Löfven åter har fått uppdraget att bilda regering så såg Annie Lööf möjligheten, som en blixt från klar himmel. Anni Lööf och vapenbroder Jan Björklund började försiktigt närma sig det rödgröna blocket. Man skulle nog kunna tänka sig ett samarbete men, då med vissa absoluta villkor. Det är här hennes fantastiskt geniala drag kommer, hon ställer krav som i stort innebär en moderatstyrd S-Regering och är säkert på eller hoppas på att Stefan Löfven kommer att tacka nej till ( inte ens hon kan tänka sig en Röd-Grön-regering).

Men vad vinner hon på det? Jo hon kan då med gott samvete söka stöd hos sina svikna allianskolleger, som kommer att ta emot henne med öppna armar ”välkommen hem” hon har vid ett flerta tillfällen” bedyrat” hur hon helst av allt ser en alliansstyrd Regering. Allt hänger på en skör tråd nu, hon måste då locka över miljöpartiet för att få majoritet utan SD. MP kan mycket väl tänka sig sitta i en alliansstyrd Regering, det spelar inte så stor roll för MP vilket block man representerar rött, blått eller grönt, bara man får vara med och få inflytande och vara med och bestämma. Det finns en hake till innan Annie Lööfs plan gått i lås.

Miljöpartiet har dock ett krav, att de inte kan tänka sig att ingå i en alliansregering om den leds av en moderat statsminister, som Ulf Kristersson, men med Annie Lööf som statsminister skulle de vara en helt annan situation och då med Annie Lööf som statsminister.

Det är mycket som står på spel både för Annie Lööf och Globalismens Oligarker. Annie Lööf är en ”beundrare” till globalisterna och med henne som Statsminister, vise Statsminister (om så blir fallet) kommer det inte dröja länge innan Sverige blir medlem i NATO, så därför hoppas jag att mina teorier inte besannas. Nu säger jag inte att utfallet kommer att bli som ovan beskrivits, men en fullt tänkbart scenario. Annie Lööfs trixande har sin förklaring. Jag har redan i maj skrivit om tänkbart scenario

Sören Kling

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*