Riksdagens Talman tror att väljarna börjar tröttna.

Det är rätt uppfattat av Sveriges Talman, Sveriges väljare har tröttnat för länge sedan. Sveriges väljare i valet 2018 kunde väl inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att konsekvensen av valet skulle få dessa proportioner ( i nuläget 107 dagar utan Regering) även om det ibland under vissa omständigheter kan, ta tid, men inte så här lång tid. Dessutom har man fräckheten att begära ytterligare betänketid (Talman gav 48 tim. tidfrist)

Det är dags att Talmannen avslutar denna sanslösa parodi mellan partiledarna och utlyser nyval så kanske väljarna också får lite mer ”betänketid” inför ett eventuellt nyval och då kanske omvärderar sitt tidigare ställningstagande i 2018 års val. Det var med största sannolikhet inte den här situationen väljarna såg fram emot då de gav sin röst.

Demokratin Sverige värnat om sedan 100 år sätts ur spel av S. MP. V. L. C. M. KD  i avsikt att stoppa V och SD:s inflytande,  deras  väljare omkring 1.2 miljoner förmenas sina Demokratiska rättigheter och dess partiledare kan då inte representera sina väljare. Det är Demokrati. Vad män än må tycka är det knappast något tvivel om att SD verkligen har haft ett enormt inflytande på nuvarande politiska läget, för att inte tala om nästa val, antingen nu eller om fyra år, den som lever får se. Den som försöker stoppa Demokrati måste vara galen eller gränsfall intill idioti.

Anledningen till att förmena SD inflytande är att de är det största hotet mot en fortsatt Globalisering av Västvärlden och avskaffandet av alla Nationalstater och slutligen ett Världssamfund.

Förre M-ledaren som avgick, Anna Kinberg Batra och nuvarande KD Ebba Busch Thor föreslog samtal och samarbete med SD, men förslagen betraktades närmast som att svära i kyrkan. Dessa partiledare är väl de enda som har lite anständighet kvar och tycks förstå vad Demokrati betyder, heder åt dem.

Stefan Löven om Nationalism under ett möte med E Macron  i Paris

Löven:”Rätt nationalism kommer utveckla världen”

Vi måste i dag se upp med det som är nationalistiskt. När Trump säger ”America first” kan jag säga ja mitt land går också först, jag är statsminister i Sverige, men för mig innebär det internationellt samarbete.

Sveriges Statsminister kan tydligen inte förstå eller vill förstå skillnaden i begrepp som nationalism och internationellt samarbete. Man kan ha en stark och väl fungerande nationalstat och ändå ha ett mycket bra fungerande internationellt samarbete. Det är ändå starkt av Stefan Löfven att erkänna att nationalstater bara är av ondo (helt i still med S och V Ideologi). Det vore bättre om han sa att genom Sveriges medlemskap i EU så ingår vi i den Globalistiska världssamfundet och kan då inte heller prata om nationalism efter som den inte längre existerar i Sverige.

Samtliga partier i Sverige arbetar aktivt för ett världssamfund oavsett vad de inbillar svenska medborgare där SD möjligen skiljer sig i ideologi mot det övriga partierna. För de återstående ”nationalisterna” i Sverige finns nog inget hopp längre då ”bakdörren ut, gått i baklås”

Vad Politikerna nu gör är att till varje pris förhindra det Demokratiska inflytandet från (V) (SD:s) väljare, eftersom de utgör det största hotet mot Globalisternas ideologi om en Global Världsordning.

Min gissning är att Jonas Sjöstedt viker sig och Löven bildar Regering för det handlar ju ändå inte om Politik längre, utan en gemensam strävan efter en Världssamfund och krossande av Nationalstaten.

Sören Kling